Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | burokėliai (marinuoti) |
1.5 litro | kefyras |
1 vienetas | agurkų (ilgavaisiai) |
4 vienetai | kiaušiniai ( virti) |
100 gramų | svogūnų laiškai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Agurką, kiaušinius sutarkuojame burokinė tarką. Svogūnų laiškus supjaustome. Į puodą sudedame marinuotus burokėlius, agurką, svogūną, kiaušinius. Viską užpilame kefyrų, pasūdome pagal skonį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldi slyvų sriuba
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
- Vaisių sriuba
- Šalta rūgštynių sriuba
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Šalta ridikėlių sriuba
- Šalta sriuba
- Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
- Šaltibarščiai kitaip
- Lietuviški šaltibarščiai
- Rūgštynių šaltibarščiai
- Gaspačas
- Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
- Lauros šaltibarščiai
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Vengriška šaltsriubė
- Šalta daržovių sriuba
- Labai skani braškių sriuba
- Žemaitiški šaltibarščiai
- Duoninė sriuba su slyvomis
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Burokėliai, marinuoti,
500 gramų -
Kefyras,
1.5 litro -
Agurkai, ilgavaisiai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Svogūnų laiškai,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką, kiaušinius sutarkuojame burokinė tarką. Svogūnų laiškus supjaustome. Į puodą sudedame marinuotus burokėlius, agurką, svogūną, kiaušinius. Viską užpilame kefyrų, pasūdome pagal skonį.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...