Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų burokėliai (marinuoti)
1.5 litro kefyras
1 vienetas agurkų (ilgavaisiai)
4 vienetai kiaušiniai ( virti)
100 gramų svogūnų laiškai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Agurką, kiaušinius sutarkuojame burokinė tarką. Svogūnų laiškus supjaustome. Į puodą sudedame marinuotus burokėlius, agurką, svogūną, kiaušinius. Viską užpilame kefyrų, pasūdome pagal skonį.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuotų burokėlių šaltibarščiai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Agurką, kiaušinius sutarkuojame burokinė tarką. Svogūnų laiškus supjaustome. Į puodą sudedame marinuotus burokėlius, agurką, svogūną, kiaušinius. Viską užpilame kefyrų, pasūdome pagal skonį.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų