
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | voveraitės |
Voveraites išvalykite, nuplaukite, po to pavirkite 15 min pasūdytame vandenyje ir sudėkite į stiklainius, užpilkite karštu marinatu. Stiklainisu sustatykite į verdančio vandens puodą ir kaitinkite su uždėtais (neuždarytais) dangteliais 20 minučių, po to užsukite dangtelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai savo sultyse
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Konservuoti aguročiai
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Rauginti agurkėliai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Marinuoti pomidorai
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Cukinijų užkandis
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Konservuoti žirneliai
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Agurkų mišrainė
Marinuotos voveraitės

- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Voveraitės,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Marinatui paruošti papildomai reikės: 300 ml vandens, 50ml acto, šaukštelio cukraus, 2 šaukšteliai druskos, 3 lauro plapelių, 5 kvapiųjų, 5 juodųjų pipirų, skiltelė česnako.
Voveraites išvalykite, nuplaukite, po to pavirkite 15 min pasūdytame vandenyje ir sudėkite į stiklainius, užpilkite karštu marinatu. Stiklainisu sustatykite į verdančio vandens puodą ir kaitinkite su uždėtais (neuždarytais) dangteliais 20 minučių, po to užsukite dangtelius.
Komentarai (8)
-
Zemaitis
2016-08-19 21:10
Ar tik nebūsi abžora Giedre
-
llaima
2014-09-09 18:43
Bandysiu,tik actas kiek procentu?
-
jovita
2012-08-28 16:56
Įdomiai skamba :-) ...turbūt ir skanu ;-) ;-) ;-) ...bandysiu, žiūrėsim kaip gausis... :-D
-
(anonimas)
2012-07-22 17:57
:-p %-) %-) %-) %-) %-)
-
zivile
2011-08-06 15:23
siandien pagal si recepta darysiu,ziuresim kaip gausis,kai atsidarysiu tai butinai parasysiu kaip gavosi :-)
-
Giedre
2010-09-14 20:55
Labai skanu :super: Pernai pasidariau tik viena stiklaini, atsidarem per Kucias, viena beveik visa suvalgiau :-D
-
Emilis
2009-09-20 20:25
Turetu buti skanu :-) :-) :-) ;-) :super: :super: :-D :-D