
šiek tiek | žiediniai kopūstai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Pomidorai su želatina
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Cukinijos žiemai
-
Pomidorai su želatina
-
Sūdyti agurkai
-
Sūdytos žaliuokės
-
Marinuotos voveraitės
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Svarainiai cukruje
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Grybai svieste
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Sūdyti grybai
-
Sveikas lečo be acto
-
Vasara stiklainyje
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
Marinuoti žiediniai kopūstai

- Paruošimo laikas:
- Žiediniai kopūstai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žiedinio kopūsto žiedinėlius išskistykite. Juos apipilkite verdančiu marinatu ir taip palaikykite 3 min. Po to išgriebkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatą, kuriame kopūstai buvo mirkomi. Stiklainius sudėkite į 95 laipsnių vandens puodą ir taip kaitinkite uždėję (neuždarę) dangtelius 0,5 L talpos stiklainius 40 min, 1L - 60 min laiko. Po to užsukite ir leiskite atvėsti. Kitą dieną atsukite stiklainius ir vėl su dangteliais pakaitinkite 25 min. karšto vandens puode. Užsukite.
Komentarai (7)
-
Rita o
2017-08-29 06:25
Jau atsukus dangtelius tai į pilvą dedu
-
Andrius
2011-10-23 20:04
moteris viska moka, joms ir receptu nereikia, o mums reiktu marinato recepto.
-
eimutė
2011-10-19 16:20
nu jau marinatą tai kiekviena moteris moka išsivirti.... :-D
-
error
2009-08-09 20:52
receptas tai tragiskas nei ko deti nei kokiomis porcijomis %-) :bloga:
-
Skay
2009-07-23 19:32
o kur marinato ingridientai?????? %-)
-
aandra
2009-07-20 11:37
tai ar druskos nereikia? :-p