Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:
Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.
Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).
Skanu ir paprasta! :)

Marinuoti vištų sparneliai su šonine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | kiaulienos šoninė ( pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui) |
150 gramų | šparagai (kiekvienam vištos sparneliui) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | žaliosios citrinos sultys |
šiek tiek | mėta (lapeliai, smulkinti, keletas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Įdaryta velykinė antis
-
Kepta antiena
-
Šventinė višta
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Įdaryta antis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištiena jogurto marinate
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Keptos kurapkos
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena saldžiarūgščiai
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos šoninė, pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui,
300 gramų -
Šparagai, kiekvienam vištos sparneliui,
150 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Žaliosios citrinos sultys
- Mėta, lapeliai, smulkinti, keletas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:
Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.
Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).
Skanu ir paprasta! :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...