Jei patinka, galima berti vištienos prieskonių, truputį
garstyčių, kečupo.
Nuplaukite sparnelius, sudėkite į didesnį dubenį, svogūnus supjaustykite žiedais ir juos spauskite dėdami į dubenį ant sparnelių. Suberkite prieskonius, majonezo indelį, česnaką supjaustykite griežinėliais ir viską gerai išmaišykite. Po to pilkite alų ir vėl viską išmaisykite. Druskos nepilnas valgomasis šaukštas prieš pat kepimą. Po trijų valandu galime kepti ant grotelių :) skanaus.
Marinuoti vištos sparneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | svogūnai (dideli) |
1 vienetas | majonezas (indelis) |
0.5 vieneto | alaus (butelis) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės ) |
2 kilogramai | vištų sparneliai |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maltos vištienos kepsnys
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Vištienos filė suktinukai
- Maltiniai su kaparėliais
- Grilyje kapta vištienos filė
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Triušienos dešrelės tešloje
- Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Farširuota višta
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- Greiti vištienos kąsneliai
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Kepta višta su obuoliais
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Čeburėkai su vištienos faršu
- Vištienos kulšelės
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Vištiena garų puode
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
Marinuoti vištos sparneliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, dideli,
6 vienetai -
Majonezas, indelis,
1 vienetas -
Alus, butelis,
0.5 vieneto -
Česnakas,
4 skiltelės - Prieskoniai, žolelės
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jei patinka, galima berti vištienos prieskonių, truputį
garstyčių, kečupo.
Nuplaukite sparnelius, sudėkite į didesnį dubenį, svogūnus supjaustykite žiedais ir juos spauskite dėdami į dubenį ant sparnelių. Suberkite prieskonius, majonezo indelį, česnaką supjaustykite griežinėliais ir viską gerai išmaišykite. Po to pilkite alų ir vėl viską išmaisykite. Druskos nepilnas valgomasis šaukštas prieš pat kepimą. Po trijų valandu galime kepti ant grotelių :) skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
zilvinas
2017-06-29 12:01
Tikrai skanu lb
-
Dalius
2016-12-24 22:29
Labai skanu.
-
kletskutis
2014-06-07 14:32
Tikiuosi bus skanus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...