5 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
5 vienetai | juodieji pipirai |
šiek tiek | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | acto |
Marinuoti svogūnai
-
Svogūnai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai -
Juodieji pipirai,
5 vienetai - Kmynai
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Actas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalytas svogūnų galvutes supjaustykite žiedais ar pusžiedžiais. Į puodą reikia pridėti prieskonių: lauro lapelių, pipirų, truputį kmynų, jei turite, galima įmesti 1-2 gvazdikėlius, gabalėlį cinamono. Užpilkite vandeniu ir išvirkite marinatą. Tada įdėkite cukraus ir truputį acto, uždenkite ir dar 3-5 min. pakaitinkite. Karštu marinatu užpilkite svogūnus. Svogūnai valgomi atšaldyti.
Komentarai (9)
-
Aldona
2017-08-23 20:00
Nekoks receptas
-
ugne
2012-03-31 16:39
kiek laiko ta marinata virt,druska kada det,ir vandens kiek????
-
Toms kurios nemato kiek
2010-08-04 19:51
Svogūnai, 5 vienetai
Lauro lapeliai, 3 vienetai
Juodieji pipirai, 5 vienetai
Kmynai, truputį
Druska, 1 šaukštelis
Cukrus, 2 šaukšteliai
Actas, 3 šaukštai
-
Ana
2010-05-29 14:34
O truputis acto tai kiek?..
-
emka
2009-08-08 19:05
aš :-p
-
Angele
2008-08-08 18:49
Aha, matau kad nenurodyta. Bet jei druskos saukstelis, manau apie 400-500ml vandens reiktu.
-
asta
2008-08-07 14:48
Kiek vandens reikia pilti?