Marinuoti pomidorai su svogūnais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1300 gramų pomidorai (kieti)
200 gramų svogūnai (mažos ropelės)
100 gramų krapai
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek lauro lapų (lapeliai)
3 valgomieji šaukštai druska
2 valgomieji šaukštai cukrus
100 gramų acto
1500 gramų vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus nuplaukite ir subadykite aštriu daiktu, svogūnus, jei neturite mažų, supjaustykite. Pirmiausia į stiklainius sudėkite dalį krapų, prieskonius, tuomet dėkite pomidorus ir svogūnus. Ant viršaus sudėkite likusius krapus. Taip paruoštas daržoves tris kartus užpilkite verdančiu marinatu. Užpilus trečią kartą, uždarykite stiklainius metaliniais dangteliais ir apverskite dugnais į viršų, kol atvės.
Marinatas: užvirkite vandenį su druska ir cukrumi, užvirus įpilkite actą.

Marinuoti pomidorai su svogūnais

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pomidorus nuplaukite ir subadykite aštriu daiktu, svogūnus, jei neturite mažų, supjaustykite. Pirmiausia į stiklainius sudėkite dalį krapų, prieskonius, tuomet dėkite pomidorus ir svogūnus. Ant viršaus sudėkite likusius krapus. Taip paruoštas daržoves tris kartus užpilkite verdančiu marinatu. Užpilus trečią kartą, uždarykite stiklainius metaliniais dangteliais ir apverskite dugnais į viršų, kol atvės.
Marinatas: užvirkite vandenį su druska ir cukrumi, užvirus įpilkite actą.

Reklama:

Komentarai (4)


  • kristina 2009-09-30 18:28

    viskas gerai,bet 3kartus verdanciu marinatu pilti nebutina,galima tiesiog darzoves blansiruot.pvz man taip lengviau ir labiau patinka.


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...