Pomidorus nuplaukite ir subadykite aštriu daiktu, svogūnus, jei neturite mažų, supjaustykite. Pirmiausia į stiklainius sudėkite dalį krapų, prieskonius, tuomet dėkite pomidorus ir svogūnus. Ant viršaus sudėkite likusius krapus. Taip paruoštas daržoves tris kartus užpilkite verdančiu marinatu. Užpilus trečią kartą, uždarykite stiklainius metaliniais dangteliais ir apverskite dugnais į viršų, kol atvės.
Marinatas: užvirkite vandenį su druska ir cukrumi, užvirus įpilkite actą.
Marinuoti pomidorai su svogūnais
INGREDIENTAI:
1300 gramų | pomidorai (kieti) |
200 gramų | svogūnai (mažos ropelės) |
100 gramų | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
3 valgomieji šaukštai | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
100 gramų | acto |
1500 gramų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinuoti pomidorai su svogūnais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Pomidorai, kieti,
1300 gramų -
Svogūnai, mažos ropelės,
200 gramų -
Krapai,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapeliai
-
Druska,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
100 gramų -
Vanduo,
1500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplaukite ir subadykite aštriu daiktu, svogūnus, jei neturite mažų, supjaustykite. Pirmiausia į stiklainius sudėkite dalį krapų, prieskonius, tuomet dėkite pomidorus ir svogūnus. Ant viršaus sudėkite likusius krapus. Taip paruoštas daržoves tris kartus užpilkite verdančiu marinatu. Užpilus trečią kartą, uždarykite stiklainius metaliniais dangteliais ir apverskite dugnais į viršų, kol atvės.
Marinatas: užvirkite vandenį su druska ir cukrumi, užvirus įpilkite actą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
kristina
2009-09-30 18:28
viskas gerai,bet 3kartus verdanciu marinatu pilti nebutina,galima tiesiog darzoves blansiruot.pvz man taip lengviau ir labiau patinka.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...