Marinuoti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
700 gramų | pievagrybiai |
300 mililitrų | vanduo |
70 mililitrų | acto |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
2.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
3.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuota paprika su medumi
- Marinuoti agrastai
- Marinuota cukinija
- Pomidorai su želatina
- Cukinijų- ananasų konservai
- Žiemai marinuoti grybai
- Rauginti agurkai
- Rauginti agurkėliai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Baklažanų salotos
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Marinuoti burokeliai
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Agurkų mišrainė
- Svarainiai cukruje
- Rauginti agurkai su vynuogių lapais
- šparaginės pupelės - marinate
Marinuoti pievagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pievagrybiai,
700 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Actas,
70 mililitrų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Lauro lapai,
2 vienetai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...