Marinuoti pievagrybiai
AUTORIUS:
Rugilė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
700 gramų pievagrybiai
300 mililitrų vanduo
70 mililitrų acto
3 valgomieji šaukštai aliejaus
1 valgomasis šaukštas druska
1 arbatinis šaukštelis cukrus
2 skiltelės česnakas
2 vienetai lauro lapų
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
2.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
3.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti pievagrybiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.

  2. Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.

  3. Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.

Receptą atsiuntė Rugilė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų