Marinuoti patisonai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 kilogramai patisonai
1 kilogramas morkos
500 gramų pomidorai
1 vienetas česnakas
šiek tiek krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto.

Supjaustykite patisonus kubeliais ir pamirkykite 5 min. užpyle verdančiu vandeniu. Morkas supjaustykite griežinėliais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Visas šias daržoves sumaišykite, įdėkite česnako skilteles, krapų, supilkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite atvėsintą marinatą. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių karčio vandens puodą, pridenkite dangteliais (neužsukite) ir taip kaitinkite 25 minutes. Po to uždarykite dangtelisu ir leiskite ataušti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti patisonai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto.

Supjaustykite patisonus kubeliais ir pamirkykite 5 min. užpyle verdančiu vandeniu. Morkas supjaustykite griežinėliais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Visas šias daržoves sumaišykite, įdėkite česnako skilteles, krapų, supilkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite atvėsintą marinatą. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių karčio vandens puodą, pridenkite dangteliais (neužsukite) ir taip kaitinkite 25 minutes. Po to uždarykite dangtelisu ir leiskite ataušti.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų