Marinuoti moliūgai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | moliūgai |
1 stiklinė | acto (vyno) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | kvapieji pipirai (žirneliai) |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kalendra (sėklos) |
4 vienetai | lauro lapų (lapai) |
4 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgą supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, 5 min. pavirti, išgriebti iš vandens ir sudėti į stiklainius. Iš 600 ml vandens ir prieskonių išvirti marinatą ir pilti ant moliūgo. Stiklainius 30 min sterilizuoti 90` C temperatūroje ( sudėjus į puodą su karštu vandeniu).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Slyvų kompotas
- Juodų serbentų uogienė
- Aštrūs rauginti agurkai
- Braškių uogienė
- Sūdyti lašiniai
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Juodųjų serbentų uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Marinuoti pomidorai
- Marinuota paprika su medumi
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Rauginti agurkai su vynuogių lapais
- Marinuoti agrastai
- Sūdyti pomidorai
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Šermukšnių uogienė
- Agrastų marmeladas
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Itališkos daržovių salotos
Marinuoti moliūgai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 kilogramas -
Actas, vyno,
1 stiklinė -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
- Kvapieji pipirai, žirneliai
- Gvazdikėliai
- Kalendra, sėklos
-
Lauro lapai, lapai,
4 vienetai -
Čiobreliai, šakelės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, 5 min. pavirti, išgriebti iš vandens ir sudėti į stiklainius. Iš 600 ml vandens ir prieskonių išvirti marinatą ir pilti ant moliūgo. Stiklainius 30 min sterilizuoti 90` C temperatūroje ( sudėjus į puodą su karštu vandeniu).
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...