Marinuoti burokeliai
AUTORIUS:
Ingrida
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 kilogramai burokėliai
0.5 litro vanduo
7 valgomieji šaukštai acto
2 valgomieji šaukštai druska
1 valgomasis šaukštas cukrus
10 vienetų pipirai
3 vienetai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Burokėlius išvirti, nulupti ir sutarkuoti.
2.
Tarkuotus burokėlius dėti į puodą, pilti vandenį, actą, cukrų, druską, pipirus ir lauro lapus. Kaitinti, kol užvirs ir pavirti 5 minutės. Sudėti į stiklainius ir sandariai užsukti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti burokeliai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Burokėlius išvirti, nulupti ir sutarkuoti.

  2. Tarkuotus burokėlius dėti į puodą, pilti vandenį, actą, cukrų, druską, pipirus ir lauro lapus. Kaitinti, kol užvirs ir pavirti 5 minutės. Sudėti į stiklainius ir sandariai užsukti.

Receptą atsiuntė Ingrida
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų