Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
0.5 kilogramo | baravykai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
- Kepti pomidorai su įdaru
- Krevetės šoninės patale
- Omletas su pomidorais
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Karštos bandelės
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Užkandėlė „Fantazija“
- Sūdytos silkės aliejuje
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Sūrio lazdelės
- Šventiniai braškių vėrinukai
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Bulviniai pyragėliai
- Ūmėdės padaže
- Sumuštinukai
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Silkė burokėlių patale
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...