Marinuoti baravykai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek krapai
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek petražolės
0.5 kilogramo baravykai
šiek tiek druska
0.5 stiklinės aliejaus
šiek tiek citrinos rūgštis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti baravykai

Komentarai: 14
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.

Reklama:

Komentarai (14)


  • Tekle 2010-08-27 19:36

    nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)


Daugiau receptų