Marinuoti agurkėliai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
8 vienetai kvapieji pipirai
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 litras vanduo
150 mililitrų acto (9 proc.)
1 valgomasis šaukštas druska
2 vienetai lauro lapų (lapai)
3 gramai garstyčios (sėklos)
šiek tiek krienai (šaknis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Raugintus agurkus išimti iš sūrymo, nuplauti ir sudėti į stiklainius.
Iš nurodytų produktų išvirti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
Pasterizuoti 85-90°C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 15-20 min., 3 l - 25 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti agurkėliai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Raugintus agurkus išimti iš sūrymo, nuplauti ir sudėti į stiklainius.
Iš nurodytų produktų išvirti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
Pasterizuoti 85-90°C temperatūroje 1 l talpos stiklainius 15-20 min., 3 l - 25 min.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų