Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas aitriosios paprikos
3 valgomieji šaukštai krapai (smulkinti)
3 vienetai svogūnai
šiek tiek agurkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ingridientai nurodyti trilitriniui stiklainiui. Jei darote kituose stiklainiuose - komponentus atitinkamai sumažinkite ar padidinkite.

Užpilamo marinato litrui reiks: 1 L vandens, 100ml acto, šaukštas druskos, šaukštas cukraus, 3 lauro lapeliai, 5 kvapieji pipirai.

Agurkų galiukus nupjaukite. Pamirkykite agurkus pasūdytame vandenyje kelias valandas. Krapus pasmulkinkite, svogūnus supjaustykite griežinėliais. Į stiklainį įdėkite čili. Agurkus nuplaukite ir sudėkite į stiklainį, sluoksniuodami su svogūnais, krapais. Užpilkite neverdančiu marinatu. Stiklainius sudėkite į 90 laipsnių temperatūros puodą su vandeniu, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir taip kaitinkite 10-15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ingridientai nurodyti trilitriniui stiklainiui. Jei darote kituose stiklainiuose - komponentus atitinkamai sumažinkite ar padidinkite.

Užpilamo marinato litrui reiks: 1 L vandens, 100ml acto, šaukštas druskos, šaukštas cukraus, 3 lauro lapeliai, 5 kvapieji pipirai.

Agurkų galiukus nupjaukite. Pamirkykite agurkus pasūdytame vandenyje kelias valandas. Krapus pasmulkinkite, svogūnus supjaustykite griežinėliais. Į stiklainį įdėkite čili. Agurkus nuplaukite ir sudėkite į stiklainį, sluoksniuodami su svogūnais, krapais. Užpilkite neverdančiu marinatu. Stiklainius sudėkite į 90 laipsnių temperatūros puodą su vandeniu, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir taip kaitinkite 10-15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų