1 vienetas | aitriosios paprikos |
3 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
3 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | agurkų |
Užpilamo marinato litrui reiks: 1 L vandens, 100ml acto, šaukštas druskos, šaukštas cukraus, 3 lauro lapeliai, 5 kvapieji pipirai.
Agurkų galiukus nupjaukite. Pamirkykite agurkus pasūdytame vandenyje kelias valandas. Krapus pasmulkinkite, svogūnus supjaustykite griežinėliais. Į stiklainį įdėkite čili. Agurkus nuplaukite ir sudėkite į stiklainį, sluoksniuodami su svogūnais, krapais. Užpilkite neverdančiu marinatu. Stiklainius sudėkite į 90 laipsnių temperatūros puodą su vandeniu, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir taip kaitinkite 10-15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrūs sūdyti agurkai
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Konservuoti pomidorai
- Aštrios krevetės grilyje
- Pomidorai su želatina
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Marinuota paprika su medumi
- Marinuoti agurkai
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Agurkų mišrainė
- Konservuoti aguročiai
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Rauginti agurkai žiemai
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Aštrūs rauginti agurkai
- Marinuoti agurkai
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Konservuoti aštrūs baklažanai
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Paruošimo laikas:
-
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Krapai, smulkinti,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai - Agurkai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingridientai nurodyti trilitriniui stiklainiui. Jei darote kituose stiklainiuose - komponentus atitinkamai sumažinkite ar padidinkite.
Užpilamo marinato litrui reiks: 1 L vandens, 100ml acto, šaukštas druskos, šaukštas cukraus, 3 lauro lapeliai, 5 kvapieji pipirai.
Agurkų galiukus nupjaukite. Pamirkykite agurkus pasūdytame vandenyje kelias valandas. Krapus pasmulkinkite, svogūnus supjaustykite griežinėliais. Į stiklainį įdėkite čili. Agurkus nuplaukite ir sudėkite į stiklainį, sluoksniuodami su svogūnais, krapais. Užpilkite neverdančiu marinatu. Stiklainius sudėkite į 90 laipsnių temperatūros puodą su vandeniu, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir taip kaitinkite 10-15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.