Prinokusias uogas nuplauti ir subadyti. Į stiklainius (0,5 L) įdėti 3—4 kvepiančiuosius pipirus, 0,5 g malto cinamono, 3 gvazdikėlius, paskui tankiai sudėti agrastų uogas, užpilti verdančiu marinatu, uždengti dangteliais, sterilizuoti 15 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Marinatas: 10 stiklainių — 1,3 litro vandens, 850 g cukraus, 0,2 litro acto.

Marinuoti agrastai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | agrastų |
3 vienetai | kvapieji pipirai |
0.5 gramo | cinamonas |
3 vienetai | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdyti agurkai
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Marinuota paprika su medumi
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Marinuotos vyšnios
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Sūdyti grybai
-
Rauginti agurkėliai
-
Pomidorai su želatina
-
Erškėtrožių uogienė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Sūdytos žaliuokės
-
Konservuoti žirneliai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Marinuoti pomidorai
Marinuoti agrastai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agrastai,
300 gramų -
Kvapieji pipirai,
3 vienetai -
Cinamonas,
0.5 gramo -
Gvazdikėliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prinokusias uogas nuplauti ir subadyti. Į stiklainius (0,5 L) įdėti 3—4 kvepiančiuosius pipirus, 0,5 g malto cinamono, 3 gvazdikėlius, paskui tankiai sudėti agrastų uogas, užpilti verdančiu marinatu, uždengti dangteliais, sterilizuoti 15 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Marinatas: 10 stiklainių — 1,3 litro vandens, 850 g cukraus, 0,2 litro acto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...