Prinokusias uogas nuplauti ir subadyti. Į stiklainius (0,5 L) įdėti 3—4 kvepiančiuosius pipirus, 0,5 g malto cinamono, 3 gvazdikėlius, paskui tankiai sudėti agrastų uogas, užpilti verdančiu marinatu, uždengti dangteliais, sterilizuoti 15 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Marinatas: 10 stiklainių — 1,3 litro vandens, 850 g cukraus, 0,2 litro acto.
Marinuoti agrastai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | agrastų |
3 vienetai | kvapieji pipirai |
0.5 gramo | cinamonas |
3 vienetai | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rauginti agurkai žiemai
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Sūdytos žaliuokės
- Vasara stiklainyje
- Kiauliena drebučiuose
- Marinuoti burokeliai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuoti kopūstai
- Aštrūs rauginti agurkai
- Marinuoti kalafijorai su agurkais
- Marinuoti agrastai
- Aštrios krevetės grilyje
- Rauginti agurkai
- Žiemai marinuoti grybai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Konservuoti grybai
- Konservuoti žirneliai
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Marinuoti pomidorai su imbieru
Marinuoti agrastai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agrastai,
300 gramų -
Kvapieji pipirai,
3 vienetai -
Cinamonas,
0.5 gramo -
Gvazdikėliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prinokusias uogas nuplauti ir subadyti. Į stiklainius (0,5 L) įdėti 3—4 kvepiančiuosius pipirus, 0,5 g malto cinamono, 3 gvazdikėlius, paskui tankiai sudėti agrastų uogas, užpilti verdančiu marinatu, uždengti dangteliais, sterilizuoti 15 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Marinatas: 10 stiklainių — 1,3 litro vandens, 850 g cukraus, 0,2 litro acto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...