Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas ir jame apie 1 val. laikoma išvalyta supjaustyta žuvis.
Iš kiaušinių, miltų, pieno užmaišoma grietinės tirštuma tešla. Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami riebaluose, kol parusvėja. Tada sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu tirpinto sviesto ir apdėliojami pakepintais svogūnais. Prie šios žuvies tinka karštos troškintos daržovės, o jei patiekalas šaltas — majonezas.
Marinuotas keptas sterkas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | starkis |
4 vienetai | juodieji pipirai |
4 vienetai | gvazdikėliai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | morkos |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | pienas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 vienetai | svogūnai |
30 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryta lydeka
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Žuvies kukuliai
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Aštrios krevetės grilyje
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Tradicinė dvaro žuvis adventui
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- Keptas karšis
- Margaritos žuvies apkepas
- Keptas starkis
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Spageti su alyvuogėmis
- Silkė su svogūniukais
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Paltusas (juodasis) su daržovėmis
- Lašiša garuose
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Lašiša su vaisiais
Marinuotas keptas sterkas
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Starkis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sviestas,
30 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas ir jame apie 1 val. laikoma išvalyta supjaustyta žuvis.
Iš kiaušinių, miltų, pieno užmaišoma grietinės tirštuma tešla. Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami riebaluose, kol parusvėja. Tada sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu tirpinto sviesto ir apdėliojami pakepintais svogūnais. Prie šios žuvies tinka karštos troškintos daržovės, o jei patiekalas šaltas — majonezas.
Reklama:
Komentarai (10)
-
kestas
2013-10-16 12:22
nesuprantu apie kajus , kad niekur nepamionetas actas :)))))
-
Lapas
2009-06-15 22:58
Druska puikiai marinuoja, Stasy. :) O Žuviai tikrai netinka actas
-
Stasys
2009-06-14 22:17
Nesupratau kas per marinatas be jokio acto ar citrinos :-p :-p :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...