Užvirinkite vandenį ir suberkite druską, cukrų, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, arbatžoles ir nulupto svogūno lukštus.
Virkite, vis pamaišant apie 5 minutes.
Nukoškite marinatą, kad liktų tik skystis ir užpilkite marinatu išdarinėtas žuvis.
Paslėkite lėkšte, kad žuvys iš marinato neiškiltų ir palikite marinuotos šaldytuve bent 1 parai.

Marinuota skumbrė
INGREDIENTAI:
1 sauja | svogūnai (lukštai) |
4 valgomieji šaukštai | arbatos (juodos arbatos arbatžolės) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
5 vienetai | lauro lapų (lapai) |
10 vienetų | kvapieji pipirai |
6 valgomieji šaukštai | druska |
5 vienetai | skumbrė |
1.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidoriukai
-
Vištienos tortas
-
Sultingas Kebabas
-
Olivijos omletas
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Omletas su riešutais
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Vištienos file užkandis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Boružėlės
Marinuota skumbrė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Svogūnai, lukštai,
1 sauja -
Arbata, juodos arbatos arbatžolės,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapai,
5 vienetai -
Kvapieji pipirai,
10 vienetų -
Druska,
6 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
5 vienetai -
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinkite vandenį ir suberkite druską, cukrų, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, arbatžoles ir nulupto svogūno lukštus.
Virkite, vis pamaišant apie 5 minutes.
Nukoškite marinatą, kad liktų tik skystis ir užpilkite marinatu išdarinėtas žuvis.
Paslėkite lėkšte, kad žuvys iš marinato neiškiltų ir palikite marinuotos šaldytuve bent 1 parai.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Ala
2015-04-11 10:00
tik idomu kodel neparasyta marinata pilti silta ar reikia atvesinti?
-
zydrius
2014-08-09 18:48
labas,o sitas receptas tinka poto ta skumbre i rukykla?
-
Jovita
2013-02-06 14:19
SUPER!!! Tikrai labai skanu, tik dar i nukoštą marinatą įdėjau truputi prieskonių žuviai ir daug smulkinto česnako :mmm:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...