Silkes supjaustykite gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į aliejų įspauskite iš pusės citrinos sultis, įmaišykite pipirus, muskatą, cukrų, kalendrą ir kitus prieskonius (jei norisi) pagal skonį.
Šį marinatą užpilkite ant silkės.
Sudėkite svogūnus ir išmaišykite.
Palikite šaldytuve 12 valandų, kad tikrai gerai išsimarinuotų.
Skanaus :))
Marinuota silkės filė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
2 vienetai | silkė (sūdyta) |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Kepenėlių tortas
- VILIUKO sumuštiniai
- Lašišos vėrinukai
- Naminė pica
- Pikantiškas sūris
- Krepšeliai su daržovėmis
- Tortilijų tortukas su tunu
- Arvydo kepintos cukinijos
- Zombių akytės
- Olandiška silkė
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Bulvės „Akordeonas“
- Nesaldūs keksiukai
- Skrudintos alyvuogės
- Šventinė silkė su razinomis
- Sumuštiniai su sūriu
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
Marinuota silkės filė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Muskatas
- Kalendra
- Kvapieji pipirai
-
Silkė, sūdyta,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes supjaustykite gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į aliejų įspauskite iš pusės citrinos sultis, įmaišykite pipirus, muskatą, cukrų, kalendrą ir kitus prieskonius (jei norisi) pagal skonį.
Šį marinatą užpilkite ant silkės.
Sudėkite svogūnus ir išmaišykite.
Palikite šaldytuve 12 valandų, kad tikrai gerai išsimarinuotų.
Skanaus :))
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...