Silkę perpjaukite per pusę.
Išimkite kaulus, odą nulupkite. Silkę įtrinkite druska ir pipirais (pagal skonį)
Silkės file supjaustykite gabaliukais.
Į actą suberkite cukrų ir maišykite, kol cukrus ištirpsta. Į actą supilkite vandenį ir dar kartą išmaišykite. Įberkite ir šiek tiek druskos, pagal skonį.
Acto marinatu užpilkite silkę.
Sudėkite svogūnų griežinėlius.
Marinuota silkė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | silkė |
50 mililitrų | acto |
150 mililitrų | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinuota silkė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Silkė,
1 vienetas -
Actas,
50 mililitrų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę perpjaukite per pusę.
Išimkite kaulus, odą nulupkite. Silkę įtrinkite druska ir pipirais (pagal skonį)
Silkės file supjaustykite gabaliukais.
Į actą suberkite cukrų ir maišykite, kol cukrus ištirpsta. Į actą supilkite vandenį ir dar kartą išmaišykite. Įberkite ir šiek tiek druskos, pagal skonį.
Acto marinatu užpilkite silkę.
Sudėkite svogūnų griežinėlius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...