Nulupkite apelsinų žieveles. Užpilkite žieveles su vandeniu ir sultimis.
Sudėkite česnako skilteles, lauro lapelius, pipirus, druską, cukrų ir rozmarino šakeles.
Kai užvirs pavirkite 1-2 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Kai marinatas atvės, užpilkite vištieną ir palikite marinuotis 1 parai.
Marinatas vištienai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | obuolių sultys |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 vienetai | apelsinų |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | rozmarinas |
3 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybų padažas
- Šokolado padažas
- Grietinės padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Olandiškas padažas
- Krienų užpilas
- Uogų padažas blynams
- Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
- Voveraičių padažas
- Raudonasis padažas
- Rytietiškas pipirų padažas
- Medaus padažas
- Savas pomidorų padažas
- Žaliasis padažas
- Padažas keptai mėsai
- Mirkomasis sūrio padažas
- Guacamole
- Agurkų padažas
- Konservuota adžika
- Baklažanų-česnakų pasta
Marinatas vištienai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė - Rozmarinas
-
Cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite apelsinų žieveles. Užpilkite žieveles su vandeniu ir sultimis.
Sudėkite česnako skilteles, lauro lapelius, pipirus, druską, cukrų ir rozmarino šakeles.
Kai užvirs pavirkite 1-2 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Kai marinatas atvės, užpilkite vištieną ir palikite marinuotis 1 parai.
Reklama:
Komentarai (3)
-
rasa
2012-01-12 20:38
Super! Jau kelinti metai va taip gaminu. Visiems laaabai patinka... Tik vandens nepilu ir apelsinu ,mano nuoziura, nereikia.:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...