Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.

Margos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | paprika |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Sloksniuotas salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Skaniosios raugintų kopūstų salotos
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Keptos krevečių salotos
-
Salotos su kumpiu
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Salotos su silke
-
Tunų ir kukurūzų salotos
Margos salotos
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Paprika,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Ivoniukas
2009-10-21 08:26
Labai skanus ingridientai
:jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...