Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.
Margos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | paprika |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bavarijos salotos
- Salotos su vištiena
- Salotos su slyvomis
- Pekino salotos su tunu
- Gardžiosios bulvių salotos
- Skaniosios raugintų kopūstų salotos
- Prancūziškos salotos
- Japoniškos ryžių salotos
- Pavasarinės salotos su vištiena
- Baravykų salotos
- Krabų salotos
- Burokėlių salotos
- Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
- Ryžių salotos
- Rusiška mišrainė su grybais
- Slovakiška mišrainė
- Keptos salotos su vištiena
- Pievagrybių mišrainė
- Mišrainė su lašiša
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Margos salotos
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Paprika,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų padažui dar reiks: 3 nepilni šaukšteliai medaus, 100ml jogurto, nepilnas šaukštelis garstyčių, 2 šaukštai citrinos sulčių, truputį tarkuotos apelsino žievelės.
Sūris ir nulupti obuoliai išėmus sėklalizdžius supjaustomi nedideliais kubeliais. Jauni pievagrybiai patroškinami ir perplaunami pusiau, didesni supjaustomi į keletą dalių. Pipirai išėmus sėklalizdžius supjaustomi žiedais ir sumaišomi su perplautomis skersai apelsinų skiltelėmis. Iš jogurto, garstyčių, medaus, citrinos sulčių ir apelsino žievelės paruošiamas padažas ir juo apipilamos salotos. Viskas gerai sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Ivoniukas
2009-10-21 08:26
Labai skanus ingridientai
:jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...