Margas keksas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | miltai |
250 gramų | cukrus |
250 gramų | margarinas |
100 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Margariną suplakti su cukrumi iki purios masės,idėti kiaušinius ir vėl gerai išplakti.Suberti miltus ir kepimo miltelius,supilti pieną ir viską gerai sumaišyti.Kepti 180- °C temp. 40-50 min. Įmaišius šaukštelį kakavos,gausis margas keksas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Skonio kelias su abrikosais
- Kalėdinis keksas
- Tiramisu
- Bananinis tortas-pyragas
- Obuolių pyragas su riešutais
- Saulėgrąža
- Trupiniuotis
- Prancūziškas pyragas
- Citrininis varškės pyragas
- Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
- Mielinės tešlos pyragas
- Sūrio pyragas
- Pascha
- Karamelinis pyragas
- Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
- Žuvies pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Meduolis
Margas keksas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
500 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Margarinas,
250 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kakava,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Margariną suplakti su cukrumi iki purios masės,idėti kiaušinius ir vėl gerai išplakti.Suberti miltus ir kepimo miltelius,supilti pieną ir viską gerai sumaišyti.Kepti 180- °C temp. 40-50 min. Įmaišius šaukštelį kakavos,gausis margas keksas.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai