Margaritos žuvies apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų tilapijos filė
4 vienetai bulvių (nedidelės, virtos, su lupenom)
200 mililitrų grietinėlės, 35%
1 vienetas paprika
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek alyvuogių (10-12)
šiek tiek petražolės
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite žuvies filė ir supjaustykite gabaliukais.
2.
Papriką supjaustykite nedideliais kubeliais.
Petražoles sukapokite. Alyvuoges supjaustyti žiedais.
3.
Dubenyje sumaišykite paruoštus produktus ir pagardinkite prieskoniais.
4.
Bulves nulupkite ir supjaustykite riekelėmis.
5.
Kepimo formą patepti aliejumi. Sluoksniais sudėkite:
1. žuvies - daržovių masę, 2. bulvių riekeles.
Išplakite kiaušinius su grietinėle, pagardinkite ir šia mase apliekite apkepą.
6.
Kepimo formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių 190-200 laipsnių temperatūroje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Margaritos žuvies apkepas

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuplaukite žuvies filė ir supjaustykite gabaliukais.

  2. Papriką supjaustykite nedideliais kubeliais.
    Petražoles sukapokite. Alyvuoges supjaustyti žiedais.

  3. Dubenyje sumaišykite paruoštus produktus ir pagardinkite prieskoniais.

  4. Bulves nulupkite ir supjaustykite riekelėmis.

  5. Kepimo formą patepti aliejumi. Sluoksniais sudėkite:
    1. žuvies - daržovių masę, 2. bulvių riekeles.
    Išplakite kiaušinius su grietinėle, pagardinkite ir šia mase apliekite apkepą.

  6. Kepimo formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių 190-200 laipsnių temperatūroje.

Reklama:

Komentarai (11)


  • Danguole 2017-11-24 09:36

    Tikrai lb skanu


  • inga 2017-03-29 20:33

    Butinai pabandysiu


  • as 2011-09-24 04:04

    turetu but skanu,reik pabandyt :mmm: :mmm:


  • agnita 2011-02-15 13:02

    nu taip geriau perskaicius supratau :-D :super:


  • Margarita iš Klaipėdos 2011-02-13 08:31

    tai bulves virtos :)


  • agnita 2011-02-13 00:12

    :-) geras apkepas tik bulves reik apvirti 10 15 min nes tokioja teperaturoja dauguma susvyla :super2:


  • Marius 2011-01-26 15:04

    :super: :super:


  • niam niam 2010-10-03 12:08

    :super: :super: :super: Tik dar i zuvies -darzoviu mase dejau svieste apkepintus svogunus su morka. Tikrai nesugadino skonio. :bravo:


  • rita 2010-06-05 00:43

    :super2:


Daugiau receptų