Margaritos raugintų kopūstų salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų rauginti kopūstai
1 vienetas obuoliai
100 gramų razinos
200 gramų vynuogės
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vietoj razinų paėmiau džiovintų vaisių mišinį (razinos, spanguolės, vyšnios).
Džiovintus vaisius išplauti ir užpilti karštu vandeniu, palikti 10 min.

Sutarkuoti obuolį ir iškart sumaišyti su kopūstais – taip obuolys išliks gražios spalvos.

Vynuoges perpjauti pusiau, išimti sėklas ir dėti į kopūstus. Taip pat sudėti džiovintus vaisius (stambesnius galima susmulkinti).
Užpilti aliejumi.

Skanaus! :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Margaritos raugintų kopūstų salotos

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vietoj razinų paėmiau džiovintų vaisių mišinį (razinos, spanguolės, vyšnios).
Džiovintus vaisius išplauti ir užpilti karštu vandeniu, palikti 10 min.

Sutarkuoti obuolį ir iškart sumaišyti su kopūstais – taip obuolys išliks gražios spalvos.

Vynuoges perpjauti pusiau, išimti sėklas ir dėti į kopūstus. Taip pat sudėti džiovintus vaisius (stambesnius galima susmulkinti).
Užpilti aliejumi.

Skanaus! :)

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų