Margaritos įdarytos paprikos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų mėsa (malta)
50 gramų ryžiai
3 vienetai morkos
3 vienetai paprika
šiek tiek petražolės
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1. Išvirti ryžius (gali būti šiek tiek kietesni).

2. Sumalti mėsą (aš turėjau kiaulienos išpjovą). Sumaišyti faršą su ryžiais, pagardinti. Naudoju savo prieskonių mišinį – bazilikai, krapų sėklos, perilė, koriandro sėklos. Faršas pasirodė man per kietas, tad įpiliau 2 šaukštus grietinėlės (tinka ir pienas, ir vanduo). Gerai išmaišyti.

3. Morkas supjaustyti griežinėliais.

4. Nueiti į sodą ir nuskinti 3 paprikos :) Paprikas imti nedideles, kad tilptu į puodą. Nupjauti paprikos viršūnes – neišmesti!!! išimti sėklas. Pasūdyti ir pagardinti prieskoniais paprikos vidų. Paruoštu faršu prikemšame paprikas - paspaudžiant, kad neliktų tarpų. Uždengti nupjautomis viršūnėlėmis – kaip dangteliais.

5. Į puodą sudėti petražolių šakelės, morkų griežinėlius, įpilti stiklinę (arba mažiau) vandens, pagardinti. Tada sustatom mūsų paprikas. Aš dar įdėjau bulvių – ir gerai prie to valgio tinka, ir paprikas palaiko :) Taip pat gerai tinka džiovinti pomidorai, bet jei nėra - nieko tokio.
Puodą uždengti, kai pradės burbuliuoti, sumažinti ugnį ir troškinti 20-25 min.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Margaritos įdarytos paprikos

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Išvirti ryžius (gali būti šiek tiek kietesni).

2. Sumalti mėsą (aš turėjau kiaulienos išpjovą). Sumaišyti faršą su ryžiais, pagardinti. Naudoju savo prieskonių mišinį – bazilikai, krapų sėklos, perilė, koriandro sėklos. Faršas pasirodė man per kietas, tad įpiliau 2 šaukštus grietinėlės (tinka ir pienas, ir vanduo). Gerai išmaišyti.

3. Morkas supjaustyti griežinėliais.

4. Nueiti į sodą ir nuskinti 3 paprikos :) Paprikas imti nedideles, kad tilptu į puodą. Nupjauti paprikos viršūnes – neišmesti!!! išimti sėklas. Pasūdyti ir pagardinti prieskoniais paprikos vidų. Paruoštu faršu prikemšame paprikas - paspaudžiant, kad neliktų tarpų. Uždengti nupjautomis viršūnėlėmis – kaip dangteliais.

5. Į puodą sudėti petražolių šakelės, morkų griežinėlius, įpilti stiklinę (arba mažiau) vandens, pagardinti. Tada sustatom mūsų paprikas. Aš dar įdėjau bulvių – ir gerai prie to valgio tinka, ir paprikas palaiko :) Taip pat gerai tinka džiovinti pomidorai, bet jei nėra - nieko tokio.
Puodą uždengti, kai pradės burbuliuoti, sumažinti ugnį ir troškinti 20-25 min.
Skanaus!

Reklama:

Komentarai (8)


  • Gintaras 2016-05-30 20:01

    Man idomi kaip bulves ir farsas buna pagaminti per 25 min...?o siaip atrodo skaniai


  • Jurgita 2011-07-29 16:10

    %-) :ok: ;-) :-D


  • (anonimas) 2010-12-24 17:55

    tai ko skaitai jei atsibodo :-D


  • miglute girl 2010-09-16 09:55

    skamba ir atrodo skaniai !!! :super:


  • Anna 2010-08-31 19:58

    kiek galima deti vienodus receptus, atsibodo


Daugiau receptų