Moliūgo minkštimą supjaustyti gabaliukais ir sudėti į verdantį vandenį virti 10 - 15 min. Tada išgrėbti kubelius ir sutrinti. Užvirkite pieną ir į jį , sijojant, suberti kruopas. Virti, nuolat maišant (ant mažos ugnies), ir sudėti moliūgų košę (viską virti apie 5 - 7 min.). Berti druskos ir pasaldinti cukrumi.
Patiekti su sviesto gabaliuku.
Manų košė su moliūgu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 mililitrų | pienas |
100 gramų | moliūgai |
100 gramų | manų kruopos |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
3 | druska |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
- Skani manų košė
- Itališka manų kruopų sriuba
- Sauliaus manų košė
- Manų košė su riešutais
- Manų ir moliūgų košė
- Kepta manų košė su pasukomis
- Moliūginė manų košė su citrina
- Manų košės kukuliai
- Manų košė su bananais
- Svarainių ir manų putėsiai
- Manų košė su vaisiais
- Apelsinų skonio manų pudingas
- Manų košė
- Melionų- manų košė
- Manų košė su moliūgu
- Silkė su manų koše
- Grikių košė su daržovėm
- Biri grikių košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
Manų košė su moliūgu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Pienas,
400 mililitrų -
Moliūgai,
100 gramų -
Manų kruopos,
100 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
3 - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą supjaustyti gabaliukais ir sudėti į verdantį vandenį virti 10 - 15 min. Tada išgrėbti kubelius ir sutrinti. Užvirkite pieną ir į jį , sijojant, suberti kruopas. Virti, nuolat maišant (ant mažos ugnies), ir sudėti moliūgų košę (viską virti apie 5 - 7 min.). Berti druskos ir pasaldinti cukrumi.
Patiekti su sviesto gabaliuku.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...