Moliūgo minkštimą supjaustyti gabaliukais ir sudėti į verdantį vandenį virti 10 - 15 min. Tada išgrėbti kubelius ir sutrinti. Užvirkite pieną ir į jį , sijojant, suberti kruopas. Virti, nuolat maišant (ant mažos ugnies), ir sudėti moliūgų košę (viską virti apie 5 - 7 min.). Berti druskos ir pasaldinti cukrumi.
Patiekti su sviesto gabaliuku.

Manų košė su moliūgu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 mililitrų | pienas |
100 gramų | moliūgai |
100 gramų | manų kruopos |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
3 | druska |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košės kukuliai
-
Manų košė
-
Manų košė su riešutais
-
Skani manų košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Manų košė su bananais
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Sauliaus manų košė
-
Manų ir moliūgų košė
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Manų košė su vaisiais
-
Melionų- manų košė
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Silkė su manų koše
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Virti žirniai
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Vaivorikštinė bulvių košė
Manų košė su moliūgu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Pienas,
400 mililitrų -
Moliūgai,
100 gramų -
Manų kruopos,
100 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
3 - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą supjaustyti gabaliukais ir sudėti į verdantį vandenį virti 10 - 15 min. Tada išgrėbti kubelius ir sutrinti. Užvirkite pieną ir į jį , sijojant, suberti kruopas. Virti, nuolat maišant (ant mažos ugnies), ir sudėti moliūgų košę (viską virti apie 5 - 7 min.). Berti druskos ir pasaldinti cukrumi.
Patiekti su sviesto gabaliuku.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...