Faršą išmaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, prieskoniais. Apkepinti aliejuje ar ant sviesto.
Gaminame padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalėlį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti priklauso nuo to kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio, tai anksčiau), įdėti miltų, druskos, maltų pipiriukų, viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus:)
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti, padažui) |
šiek tiek | imbieras (padažui) |
300 mililitrų | pienas (padažui) |
šiek tiek | sviestas (padažui) |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai, padažui) |
šiek tiek | druska (padažui) |
500 gramų | kiaulienos faršas (jautienos ar paukštienos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | prieskoniai |
300 gramų | pievagrybiai (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kibinai
- Aštrus guliašas
- Pyragas su mėsa
- Sibiro koldūnai
- Troškinti įdaryti agurkai
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Lazaninis makaronų apkepas
- Mėsos apkepėlė
- Tradiciniai šašlykai
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Skanus šašlykiukas
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Keptos bulvės su mėsa
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Sultingieji šonkauliukai
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Spanguolinis šašlykas
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Mineralinis šašlykas
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti, padažui
- Imbieras, padažui
-
Pienas, padažui,
300 mililitrų - Sviestas, padažui
-
Sojos padažas, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai, padažui,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškai, padažui,
2 valgomieji šaukštai - Druska, padažui
-
Kiaulienos faršas, jautienos ar paukštienos,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Duona, balta,
3 riekės - Prieskoniai
-
Pievagrybiai, padažui,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą išmaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, prieskoniais. Apkepinti aliejuje ar ant sviesto.
Gaminame padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalėlį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti priklauso nuo to kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio, tai anksčiau), įdėti miltų, druskos, maltų pipiriukų, viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus:)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...