
Maltos mėsos ir porų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | mėsa (malta) |
2 | poras (stiebai) |
2 | morkos |
1 | svogūnai |
1 litras | vanduo |
300 gramų | sūris (lydytas) |
2 vienetai | sultinys („Maggi“ daržovių (kubeliai)) |
1 litras | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | saulėgrąžų aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.
2.
Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.
3.
Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.
4.
Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.
5.
Patiekite su smulkintomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Juka
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Bananų sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Vištienos sultinys
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Voveraičių sriuba
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Sriuba su kukuliais
Maltos mėsos ir porų sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Poras, stiebai,
2 -
Morkos,
2 -
Svogūnai,
1 -
Vanduo,
1 litras -
Sūris, lydytas,
300 gramų -
Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubeliai),
2 vienetai -
Vanduo,
1 litras -
Saulėgrąžų aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.
Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.
Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.
Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.
Patiekite su smulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Aušra
2017-10-18 09:32
Pasakiškas atradimas. Nuostabi sriuba. Itin patiko - šaltiems vakaras soti ri labai skani sriubytė.
-
Laura
2016-04-12 10:22
Kokią mėsą naudoti? Vištienos ar kiaulienos?
-
Jovita
2015-10-18 15:44
Skani sriubytė! Nesam sriubų mėgėjai, bet sriuba patiko, netgi vaikams
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...