Kiauliena sumalama. Į ją įmušami kiaušiniai, sudedamas sviestas, sukapoti svogūnai, suberiama druska, pipirai, išmirkytas piene ir nuspaustas batonas. Išminkoma. Daromi ovalūs gumulėliai, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau dedami į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 25 minutes. Patiekiame su padažu.
Padažui: jei džiovinti grybai, tai išmirkomi, išverdami, supjaustomi ir patroškinami su prieskoniais. Šiaip tinka ir pievagrybiai. Pridedama svieste pakepintų miltų ir supilama grietinė.

Maltiniai su grybų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas (padažui) |
50 gramų | batonas |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
5 vienetai | grybai |
10 gramų | sviestas (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenys japoniškai
-
Strėvos suktinis
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Mineralinis šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Spageti su kukuliais
-
Ežero šašlykas
-
Kiauliena su imbieru
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kėdainių maltinis
-
Naminės dešrelės
-
Tradiciniai šašlykai
-
Koldūnai su mėsa
Maltiniai su grybų padažu
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas, padažui,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Batonas,
50 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Grybai,
5 vienetai -
Sviestas, padažui,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena sumalama. Į ją įmušami kiaušiniai, sudedamas sviestas, sukapoti svogūnai, suberiama druska, pipirai, išmirkytas piene ir nuspaustas batonas. Išminkoma. Daromi ovalūs gumulėliai, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau dedami į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 25 minutes. Patiekiame su padažu.
Padažui: jei džiovinti grybai, tai išmirkomi, išverdami, supjaustomi ir patroškinami su prieskoniais. Šiaip tinka ir pievagrybiai. Pridedama svieste pakepintų miltų ir supilama grietinė.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Vytis
2017-01-31 16:21
Na ka,kadangi esu vienas bet uzsimaniau guliaso :D ,sakau receptu paieskosiu.taip cia atsuduriau .O gavosi ,skaniai .Aisku kazkiek paimprovizavau ,bet pagrindu cia semiausi.skanaus ir jums ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...