Makaronų pasta "Tagliatelle Siciliana" su mėsos Ragu padažu
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 mililitrų prieskoniai (druska, juodieji pipirai, rozmarinas, bazilikas, petražolės,padažui)
šiek tiek sultinys (daržovių arba mėsos, padažui)
250 gramų kiaulienos faršas (padažui)
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai (kietų miltų (dvigubas nulis))
šiek tiek druska
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 stiklinė alyvuogių (juodosios, padažui)
šiek tiek alyvuogių aliejaus (padažui)
0.5 stiklinės kaparėliai (padažui)
2 vienetai svogūnai (padažui)
1 vienetas morkos (padažui)
1 vienetas česnakas (padažui)
2 stiklinės pomidorai (be odelių, smulkinti, padažui)
1 stiklinė raudonas vynas (sausas, padažui)
1 valgomasis šaukštas pomidorų pasta (padažui)
šiek tiek parmezano sūris (padažui)
šiek tiek džiūvėsėliai (padažui)
3 vienetai salierai (stiebai, padažui)
250 gramų jautienos faršas (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltus, kiaušinį, druską ir aliejų sumaišykite. Tešlą iškočiokite į didelį ploną blyną. Ssusukite ir plonai supjaustykite. Pastą virkite pasūdytame verdančiame vandenyje 4 minutes.

Į puodą supilkite aliejų ir įkaitinkite, sudėkite smulkintas morkas, svogūnus, česnakus. Sudėkite faršą ir prieskonius. Apkepinkite. Tuomet sudėkite likusius prieskonius, užpilkite viską sultiniu ir virkite apie 45 min.

Ištirpinkite keptuvėje sviestą kartu su vynu (raudonuoju). Sudėkite paruoštą padažą į keptuvę. Viską gerai įkaitinkite ir sudėkite makaronus. Padažas turi būti vandeningas, taigi galite naudoti vandenį kuriame virė makaronai.

Makaronus dėkite į dubenį, užtarkuokite sūriu, apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite džiuvesėliais.

Padažą galite paskaninti cukinijomis, baklažanais, kitomis daržovėmis, ruošti vegetarišką versiją be mėsos, makaronus pjaustyti įdomesnėmis formomis.


Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis.

Makaronų pasta "Tagliatelle Siciliana" su mėsos Ragu padažu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Miltus, kiaušinį, druską ir aliejų sumaišykite. Tešlą iškočiokite į didelį ploną blyną. Ssusukite ir plonai supjaustykite. Pastą virkite pasūdytame verdančiame vandenyje 4 minutes.

Į puodą supilkite aliejų ir įkaitinkite, sudėkite smulkintas morkas, svogūnus, česnakus. Sudėkite faršą ir prieskonius. Apkepinkite. Tuomet sudėkite likusius prieskonius, užpilkite viską sultiniu ir virkite apie 45 min.

Ištirpinkite keptuvėje sviestą kartu su vynu (raudonuoju). Sudėkite paruoštą padažą į keptuvę. Viską gerai įkaitinkite ir sudėkite makaronus. Padažas turi būti vandeningas, taigi galite naudoti vandenį kuriame virė makaronai.

Makaronus dėkite į dubenį, užtarkuokite sūriu, apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite džiuvesėliais.

Padažą galite paskaninti cukinijomis, baklažanais, kitomis daržovėmis, ruošti vegetarišką versiją be mėsos, makaronus pjaustyti įdomesnėmis formomis.


Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis.

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...