Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | makaronai |
500 mililitrų | pievagrybiai (konservuoti) |
100 gramų | rauginti agurkai |
1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
- Vištienos ir daržovių mišrainė
- Salotos su vištiena
- Bajoriškos salotos
- Mišrainė "Auksinė žuvelė"
- Margosios salotos
- Rusiška mišrainė
- Lietuviškos salotos
- Karštos vištienos salotos
- Mišrainė "Meilė"
- Taškento salotos su majonezu
- Kuskuso salotos
- Ryžių salotų gaminimas
- Salotos su feta sūriu
- Margoji mišrainė su majonezu
- Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
- Močiutės burokėlių salotos
- Ryžių salotos
- Bulvių salotos su kopūstais
- Grūdėtos varškės salotos
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai,
250 gramų -
Pievagrybiai, konservuoti,
500 mililitrų -
Rauginti agurkai,
100 gramų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas - Krapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
kristina
2010-12-30 17:11
skani misraine :-) :-( ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...