
4 skiltelės | česnakas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | baltieji pipirai |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
70 gramų | svogūnai (laiškai) |
4 vienetai | pomidorai |
150 gramų | spageti |
2 vienetai | tunas (skardinėse savose sultyse) |
0.5 vieneto | baklažanai (nedidelis) |
šiek tiek | druska |
Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Nedideliais kubeliais supjaustome ir baklažanus.
Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto, pakepiname smuklintą baklažaną, vėliau beriame, svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname. Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes. Sudedame tuną, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę. Maišydami kepame kol padažas užvirs. Išjungiame ugnį.
Tuno padažą pilame ant makaronų. Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su veršiena
-
Sotūs pietūs
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
-
Makaronai su sardelėmis
-
Garfildo lazanija
-
Netikra lazanija
-
Spaghetti Carbonara su špinatais
-
Ryžių apkepas
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Įdaryti makaronai
-
Penne makaronai su mėsos padažu
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Daniškas plovas
-
Greiti spagečiai su dešrelėmis
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Risotto
Makaronai su tunu ir baklažanais

- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Sviestas,
50 gramų - Baltieji pipirai
-
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Svogūnai, laiškai,
70 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Spageti,
150 gramų -
Tunas, skardinėse savose sultyse,
2 vienetai -
Baklažanai, nedidelis,
0.5 vieneto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į pasūdytą verdantį vandenį įdedame spageti makaronus, įpilame šiek tiek aliejaus ir verdame. Kai makaronai išverda, perkošiame juos per sietelį. Taip pat perpilame makaronus šaltu vandeniu, tuomet jie nesulips.
Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Nedideliais kubeliais supjaustome ir baklažanus.
Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto, pakepiname smuklintą baklažaną, vėliau beriame, svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname. Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes. Sudedame tuną, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę. Maišydami kepame kol padažas užvirs. Išjungiame ugnį.
Tuno padažą pilame ant makaronų. Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!
Komentarai (3)
-
ivona
2010-05-27 11:26
:super: