Puode užvirinti 3 litrus pasūdyto vandens ir įpilti šaukštą aliejaus. Suberti makaronus, užvirinti, sumažinti ugnį ir virti. Išvirtus makaronus perdėti į sietą ir nuvarvinti.
Nuluptus svogūnus ir saliamį supjaustyti šiaudeliais ir nuolat maišant pakepinti su 2 šaukštais sviesto.
Sukrėsti kečupą ir užvirinti. Padažą pagardinti pagal skonį. Apibarstyti susmulkintais laiškinais česnakais. Nukelti nuo viryklės. Patiekti karštą su makaronais.
Makaronai su rūkyta mėsa
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
4 vienetai | svogūnai |
400 gramų | morkos |
200 gramų | saliamis |
125 mililitrai | kečupas |
šiek tiek | paprika (maltos) |
4 valgomieji šaukštai | česnakas (laiškiniai, smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Linksmoji bulvių košė
- Kukurūzų kruopų košė
- Porai su ryžiais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Sveikuolių pusryčiai
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Svarainių ir manų putėsiai
- Bulvių košė su spirgučiais
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Kopūstienė su grybais
- Ryžiai su kiaušiniais
- Kepti obuoliai
- Smaližių avižinė košė
- Grikių košė su daržovėm
- Manų košė
- Skani grikių košė
- Melionų- manų košė
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Rytietiškas rizotas
Makaronai su rūkyta mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Druska
- Aliejus
-
Svogūnai,
4 vienetai -
Morkos,
400 gramų -
Saliamis,
200 gramų -
Kečupas,
125 mililitrai - Paprika, maltos
-
Česnakas, laiškiniai, smulkinti,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode užvirinti 3 litrus pasūdyto vandens ir įpilti šaukštą aliejaus. Suberti makaronus, užvirinti, sumažinti ugnį ir virti. Išvirtus makaronus perdėti į sietą ir nuvarvinti.
Nuluptus svogūnus ir saliamį supjaustyti šiaudeliais ir nuolat maišant pakepinti su 2 šaukštais sviesto.
Sukrėsti kečupą ir užvirinti. Padažą pagardinti pagal skonį. Apibarstyti susmulkintais laiškinais česnakais. Nukelti nuo viryklės. Patiekti karštą su makaronais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...