Makaronai su faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | makaronai |
400 gramų | kiauliena (malta) |
300 gramų | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 vienetai | paprika (raudonos) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Pagal nuorodas ant pakuotės virkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens.
2.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Nuplaukite, išimkite sėklas ir juostelėmis supjaustykite paprikas. Keptuvėje su riebalais pakepinkite svogūnus ir paprikas. Sudėkite mėsos faršą ir kepkite kartu, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais. Sudėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek patroškinkite.
3.
Makaronams išvirus įdėkite sviestą ir grietinę. Išmaišykite. Sudėkite faršą su paprikomis, svogūnais ir pomidorų padažu ir viską gerai išmaišykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
- Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
- Rizotas su baravykais
- Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
- Lazanija su vištiena
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Au gratin tagliatelle makaronai
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Ryžių apkepas su grybais
- Plovas su baklažanais
- Makaronai su lašiša
- Jūreiviški makaronai
- Skryliai su šoninės padažu
- Makaronai su moliūgu
- Ryžių rizotas
- Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
- Faršu kimšti makaronai
- Spagečiai a‘la Carbonara
- Ryžiai su kiaušiniais
Makaronai su faršu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Kiauliena, malta,
400 gramų -
Pomidorų padažas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudonos,
2 vienetai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagal nuorodas ant pakuotės virkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Nuplaukite, išimkite sėklas ir juostelėmis supjaustykite paprikas. Keptuvėje su riebalais pakepinkite svogūnus ir paprikas. Sudėkite mėsos faršą ir kepkite kartu, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais. Sudėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek patroškinkite.
Makaronams išvirus įdėkite sviestą ir grietinę. Išmaišykite. Sudėkite faršą su paprikomis, svogūnais ir pomidorų padažu ir viską gerai išmaišykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...