šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | parmezano sūris (tarkuoto) |
1 vienetas | avokadų |
60 gramų | salotos (arugula) |
300 gramų | makaronai |
45 mililitrai | alyvuogių aliejaus |
1 | citrinos |
Išvirusius nukošiame ir įmaišome 2 šaukštus aliejaus, kad nesuliptų ir būtų ne tokie sausi.
Avokadą ir citrinos griežinėlius sutriname iki tyrelės konsistencijos.
Į avokado masę įmaišome aliejų, sūrį ir prieskonius.
Makaronus patiekiame su arugula ir padažu. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Vištiena su ryžiais
- Makaronai su avokadų padažu
- Plovas su baklažanais
- Ryžių apkepas
- Silkės apkepas su ryžiais
- Lazanija su jautiena
- Olandiškas ryžių apkepas
- Nuostabioji paelija
- Jautienos čili su makaronais
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Daniškas plovas
- Virtinukai
- Lazanija su veršiena
- Garfildo lazanija
- Makaronai su sojos faršu
- Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
- Plovas su brokoliais
- Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
- Paprastoji lazanija
Makaronai su avokadų padažu
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Parmezano sūris, tarkuoto,
3 valgomieji šaukštai -
Avokadai,
1 vienetas -
Salotos, arugula,
60 gramų -
Makaronai,
300 gramų -
Alyvuogių aliejus,
45 mililitrai -
Citrinos,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus verdame apie 20 minučių.
Išvirusius nukošiame ir įmaišome 2 šaukštus aliejaus, kad nesuliptų ir būtų ne tokie sausi.
Avokadą ir citrinos griežinėlius sutriname iki tyrelės konsistencijos.
Į avokado masę įmaišome aliejų, sūrį ir prieskonius.
Makaronus patiekiame su arugula ir padažu. :)
Komentarai (8)
-
☺
2019-05-25 19:44
apie makaronus galiu pasakyti taip ☺☺☺☺☺
-
muhaha
2016-02-16 16:17
Gerus makaronus virti 20 min. Gintarinius 3 :D
kuo ilgiau veda makaronai,tuo jie geresni. Al dante butu 15 min.
-
turetu buti ne kas
2014-08-09 16:29
makaronus virti 20 minuciu?????????
-
Sabina
2014-07-09 22:41
šiaip visai nieko gavosi, toks studentiškai greitas gaminimas:) citrinas prieš sutrinant siūlau nulupti, nes žievelė kartoką skonį duoda, kuris nėr malonus:/ avokadus su citrinom patariu plakti gan ilgai, kad gautųsi maloni vientisa konsistencija (gražesnė nei paveikslėlyje;D), aš dar įdėjau porą šaukštų majonezo į avokadų masę, kuris tikrai viską oi kaip paskanino:))
-
(anonimas)
2012-03-12 16:06
jega!!!!!!!!!!!!!! pabandysiu... :super: :pabuciuotas: :-) ;-)