Maistingos ir vasariškos salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 | avokadų (dideli, nulupti) |
15 | braškės |
120 mililitrų | jogurtas (gyvas, natūralus) |
1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkinta, šviežia) |
125 | druska |
2 | citrinų sultys |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Perpjaukite avokadus pusiau, nulupkite žievelę bei išimkite kaulus. Supjaustykite avokadų minkštimą plonomis juostelėmis, tada sudėkite juosteles į dubenį ir pašlakstykite puse citrinos sulčių.
2.
Perpjaukite pusiau (ar smulkiau) braškes ir sumaišykite dubenyje su avokadų juostelėmis. Praskieskite jogurtą tokiu kiekiu šalto vandens, kad būtų galima mišinį pilti. Įmaišykite mėtų ir prieskonių pagal skonį. Šaukštu sudėkite padažą ant salotų ir, papuošę mėtomis, patiekite.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
- Agurkų salotos iš Kinijos
- Burokėlių ir žirnelių salotos
- Burokėlių salotos
- Salotos „Iš Amerikos“
- Salotos „Kokteiliukas“
- Vasariškos daržovių salotos
- Morkų salotos su česnaku
- Greitos salotos
- Pupelių daigų ir agurko salotos
- Pavasarinės salotos
- Burokėliai su citrina
- Gaiviosios morkų salotos
- Salotos drebučiuose
- Skumbrės gaiviosios salotos
- Gaivios salotos
- Salotos su grūdėta varške
- Gaivios salotos su avokadu
- Gaiviosios salotos
- Sveikos salotos
Maistingos ir vasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avokadai, dideli, nulupti,
2 -
Braškės,
15 -
Jogurtas, gyvas, natūralus,
120 mililitrų -
Mėta, smulkinta, šviežia,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
125 -
Citrinų sultys,
2 - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite avokadus pusiau, nulupkite žievelę bei išimkite kaulus. Supjaustykite avokadų minkštimą plonomis juostelėmis, tada sudėkite juosteles į dubenį ir pašlakstykite puse citrinos sulčių.
Perpjaukite pusiau (ar smulkiau) braškes ir sumaišykite dubenyje su avokadų juostelėmis. Praskieskite jogurtą tokiu kiekiu šalto vandens, kad būtų galima mišinį pilti. Įmaišykite mėtų ir prieskonių pagal skonį. Šaukštu sudėkite padažą ant salotų ir, papuošę mėtomis, patiekite.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...