
Maistingos ir vasariškos salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 | avokadų (dideli, nulupti) |
15 | braškės |
120 mililitrų | jogurtas (gyvas, natūralus) |
1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkinta, šviežia) |
125 | druska |
2 | citrinų sultys |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Perpjaukite avokadus pusiau, nulupkite žievelę bei išimkite kaulus. Supjaustykite avokadų minkštimą plonomis juostelėmis, tada sudėkite juosteles į dubenį ir pašlakstykite puse citrinos sulčių.
2.
Perpjaukite pusiau (ar smulkiau) braškes ir sumaišykite dubenyje su avokadų juostelėmis. Praskieskite jogurtą tokiu kiekiu šalto vandens, kad būtų galima mišinį pilti. Įmaišykite mėtų ir prieskonių pagal skonį. Šaukštu sudėkite padažą ant salotų ir, papuošę mėtomis, patiekite.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų ir fetos sūrio salotos
-
Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
-
Salotos su obuoliais
-
Dietinės salotos
-
Angliškos salotos
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Silkė su obuoliais
-
Gaivios salotos
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Egzotinės salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Ananasinė mišrainė
-
Salotos su vištiena
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Morkos su garstyčiomis
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Vaisių salotos
-
Sveikuolių salotos
-
Kriaušės su pupelėmis
-
Tuno salotos
Maistingos ir vasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avokadai, dideli, nulupti,
2 -
Braškės,
15 -
Jogurtas, gyvas, natūralus,
120 mililitrų -
Mėta, smulkinta, šviežia,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
125 -
Citrinų sultys,
2 - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite avokadus pusiau, nulupkite žievelę bei išimkite kaulus. Supjaustykite avokadų minkštimą plonomis juostelėmis, tada sudėkite juosteles į dubenį ir pašlakstykite puse citrinos sulčių.
Perpjaukite pusiau (ar smulkiau) braškes ir sumaišykite dubenyje su avokadų juostelėmis. Praskieskite jogurtą tokiu kiekiu šalto vandens, kad būtų galima mišinį pilti. Įmaišykite mėtų ir prieskonių pagal skonį. Šaukštu sudėkite padažą ant salotų ir, papuošę mėtomis, patiekite.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...