Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas maltais pipirais su druska, apvoliojamas miltais ir apkepinamas aliejuje. Kopūstai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamos sultys, suberiamas cukrus. Viskas troškinama uždengtame inde. Baigiant troškinti sudedami lyno gabalai ir dar pusę valandos troškinama.
Lynas tiekiamas pusdubenyje kartu su troškintais kopūstais. Atskirai galima duoti virtų bulvių.

Lynas, troškintas su kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
3 vienetai | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
500 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
50 gramų | spanguolės (ar serbentų sultys) |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Sojos troškinys su paprika
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Vegetariškas troškinukas
-
Troškinti agurkai
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Troškintos voveraitės
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Troškinti salierai
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškintas lynas
-
Bulvių guliašas
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Piene virta menkė
Lynas, troškintas su kopūstais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai, malti,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Spanguolės, ar serbentų sultys,
50 gramų - Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas maltais pipirais su druska, apvoliojamas miltais ir apkepinamas aliejuje. Kopūstai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamos sultys, suberiamas cukrus. Viskas troškinama uždengtame inde. Baigiant troškinti sudedami lyno gabalai ir dar pusę valandos troškinama.
Lynas tiekiamas pusdubenyje kartu su troškintais kopūstais. Atskirai galima duoti virtų bulvių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...