Lynas su raugintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 gramų | grybai (džiovinti) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
700 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuotas keptas sterkas
- Žuvies paplotėliai
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
- Lašišos kepsneliai
- Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
- Lašiša garuose
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Silkė pataluose
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
- Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
- Troškintas lynas
- Keptos kuojos
- Kepta lašiša tešloje
- Sardelės apsuktos bekonu
- Ant iešmo keptas ungurys
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Troškinta žuvis su morkomis
Lynas su raugintais kopūstais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Rauginti kopūstai,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...