Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai. Dar truputį viskas patroškinama ir tiekiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies ir daržovių apkepas
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Karpis su sūrio kepurėle
- Kepta menkė majonezo padaže
- Keptas starkis
- Šamų kotletukai
- Troškinta lydeka
- Tuno salotos su feta sūriu
- Kulebekas
- Žuvies pudingas
- Marinuota stinta
- Margaritos žuvies apkepas
- Rūkytas Karpis
- Žuvies kukuliukai
- Jūros lydeka su kuskusu
- Tuno blyneliai
- Tešloje kepta lašiša
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Žuvies pyragas
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Mairūnas
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai. Dar truputį viskas patroškinama ir tiekiama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...