Lynas, keptas su džiūvėsėliais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas lynas
0.5 stiklinės aliejaus
2 vienetai svogūnai
2 vienetai morkos
1 vienetas petražolės
1 vienetas salierai
1 arbatinis šaukštelis kvietiniai miltai
0.5 stiklinės grietinė
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek mairūnas
šiek tiek muskatas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai. Dar truputį viskas patroškinama ir tiekiama.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lynas, keptas su džiūvėsėliais

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai. Dar truputį viskas patroškinama ir tiekiama.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų