Lynas, keptas ant grotelių
AUTORIUS:
Ilona
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas lynas
3 vienetai svogūnai
1 vienetas petražolės (šakelė)
0.5 vieneto citrinos
3 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
1 vienetas kiaušiniai
0.5 stiklinės taukai (kiaulių)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lynas, keptas ant grotelių

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.

Receptą atsiuntė Ilona
Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų