Lukos želė tortas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai želė (pakeliais)
500 gramų grietinė (kremui)
100 gramų vanilinis cukrus (kremui)
1.5 valgomojo šaukšto želatina (kremui)
1 stiklinė cukrus (kremui)
šiek tiek vaisiai (papuošimui)
100 gramų juodojo šokolado (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Želė paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio, nors geriau būtu įdėti truputį želatinos, kad želė būtų standesnė.

Kremo paruošimas: 1,5 šaukšto želatinos ištirpinti 1,5 stiklinėje šalto virinto vandens, Į grietinę sudėję cukrų ir vanilinį cukrų išplakti, po to supilti paruošta želatina, viska išmaišyti, galima dar truputį įdėti citrinos rūgšties ar pastatyti kad sustingtų.
Kai kremas gavosi pilti sluoksniais želė ir grietinės žėlė. Pastatyti, kad gerai sustingtų. Tada puošti. Skanaus. ;]]

Populiariausi receptai šią savaitę

Lukos želė tortas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Želė paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio, nors geriau būtu įdėti truputį želatinos, kad želė būtų standesnė.

Kremo paruošimas: 1,5 šaukšto želatinos ištirpinti 1,5 stiklinėje šalto virinto vandens, Į grietinę sudėję cukrų ir vanilinį cukrų išplakti, po to supilti paruošta želatina, viska išmaišyti, galima dar truputį įdėti citrinos rūgšties ar pastatyti kad sustingtų.
Kai kremas gavosi pilti sluoksniais želė ir grietinės žėlė. Pastatyti, kad gerai sustingtų. Tada puošti. Skanaus. ;]]

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų