Liežuvio užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiauliena ((liežuvis)) |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | žirneliai (Konservuoti) |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.
2.
Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos krevetės
- Sūdytos lašišos receptas
- Krabų lazdelės tešloje
- "Firminė" bulvytė
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Traškios sūrio lazdelės
- Silkė pataluose
- Silkės pataluos vyniotinis
- Silkė pataluose
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Marinuota skumbrė
- Pica su pomidorais ir dešra
- Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
- Šaltiena
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Apelsinai su ridikėliais
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Vabaliukai
- Rūkytas lynas
- Įdaryti piepagrybiai
Liežuvio užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, (liežuvis),
1 vienetas -
Lauro lapai,
2 vienetai - Pipirai
- Druska
- Majonezas, VILNIUS
-
Česnakas,
2 skiltelės - Žirneliai, Konservuoti
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.
Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...