Liežuvius išvirti pasūdytame vandenyje su lauro lapais, krapais, pipirų žirneliais (virti apie 1 val. 20 min.). Atvėsinti. Iš daržovių pagaminti jūsų mėgstamą mišrainę. Patiekti liežuvius su majonezų bei daržovėmis.
Skanaus.
Liežuvio užkandėlė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | kiauliena ((liežuvis)) |
šiek tiek | daržovės |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
- Sūri širdelė
- Skani užkandėlė
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Galva
- Šaltiena "Gerulis"
- Vegetariškas sumuštinis
- Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
- Sūrių užkandelė
- Greitai įdaryti kiaušiniai
- Šokoladinės vynuogės
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Sumuštiniai su silke ir obuoliais
- Pingviniukai
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Rūkytas lynas
- Olgos šventinė silkutė
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Šokoladinės braškės
Liežuvio užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, (liežuvis),
1 kilogramas - Daržovės
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvius išvirti pasūdytame vandenyje su lauro lapais, krapais, pipirų žirneliais (virti apie 1 val. 20 min.). Atvėsinti. Iš daržovių pagaminti jūsų mėgstamą mišrainę. Patiekti liežuvius su majonezų bei daržovėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...