Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.

Liežuviai drebučiuose
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaulės liežuvis |
1 kilogramas | veršiena (kojos) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Karštos bandelės
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Pievagrybių garnyras
-
Skrebučiai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sūrio lazdelės
-
Omletas su riešutais
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Vorų užkandėlė
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
Liežuviai drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės liežuvis,
2 vienetai -
Veršiena, kojos,
1 kilogramas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...