Lietuviškos kopūstų salotos
AUTORIUS:
Giedrė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų kopūstai
1 vienetas morkos (nedidelė)
1 vienetas svogūnai
3 skiltelės česnakas
4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejus
1 arbatinis šaukštelis acto
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus
2 žiupsneliai druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kopūstus, morką, svogūną sutarkuoti stambia tarka. Česnako skilteles susmulkinti. Viską išmaišyti su aliejumi, actu, cukrumi ir žiupsneliu druskos (ragaukite, kiek kam skmaniau).

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lietuviškos kopūstų salotos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kopūstus, morką, svogūną sutarkuoti stambia tarka. Česnako skilteles susmulkinti. Viską išmaišyti su aliejumi, actu, cukrumi ir žiupsneliu druskos (ragaukite, kiek kam skmaniau).

Skanaus.

Receptą atsiuntė Giedrė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų