Lietuviška mišrainė su majonezu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | morkos (3) |
1 vienetas | dešra (daktariška) |
1 skardinė | žirneliai (konservuoti) |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
4 vienetai | agurkų (marinuoti) |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirti bulves ir morkas su lupenomis, ataušinti nulupti ir supjaustyti kubeliais. Bulves, morkas sumaišyti su marinuotais ir kubeliais supjaustytais agurkėliais, daktariška dešra, virtais kiaušiniais, konservuotais žirneliais ir išmaišyti su "Vilniaus" majonezu.
Lietuviška mišrainė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bulvės,
8 vienetai -
Morkos, 3,
1 valgomasis šaukštas -
Dešra, daktariška,
1 vienetas -
Žirneliai, konservuoti,
1 skardinė -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Agurkai, marinuoti,
4 vienetai - Majonezas, VILNIUS
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti bulves ir morkas su lupenomis, ataušinti nulupti ir supjaustyti kubeliais. Bulves, morkas sumaišyti su marinuotais ir kubeliais supjaustytais agurkėliais, daktariška dešra, virtais kiaušiniais, konservuotais žirneliais ir išmaišyti su "Vilniaus" majonezu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...