Lietuviška mišrainė su majonezu
AUTORIUS:
Natalija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai bulvių
1 valgomasis šaukštas morkos (3)
1 vienetas dešra (daktariška)
1 skardinė žirneliai (konservuoti)
3 vienetai kiaušiniai (virti)
4 vienetai agurkų (marinuoti)
šiek tiek majonezas (VILNIUS)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirti bulves ir morkas su lupenomis, ataušinti nulupti ir supjaustyti kubeliais. Bulves, morkas sumaišyti su marinuotais ir kubeliais supjaustytais agurkėliais, daktariška dešra, virtais kiaušiniais, konservuotais žirneliais ir išmaišyti su "Vilniaus" majonezu.

Lietuviška mišrainė su majonezu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvirti bulves ir morkas su lupenomis, ataušinti nulupti ir supjaustyti kubeliais. Bulves, morkas sumaišyti su marinuotais ir kubeliais supjaustytais agurkėliais, daktariška dešra, virtais kiaušiniais, konservuotais žirneliais ir išmaišyti su "Vilniaus" majonezu.

Receptą atsiuntė Natalija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...