Lietiniai su padažu
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis miltai (lietinių mišinys Spelta)
250 gramų vištiena (faršas)
200 gramų sūris
3 vienetai morkos
2 valgomieji šaukštai kečupas
2 valgomieji šaukštai majonezas
2 skiltelės česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.
2.
Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
3.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Lietiniai su padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
    Iškepti blynelius.
    Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.

  2. Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.

  3. Padažas:
    Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
    Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų