Lietiniai su kumpiu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
90 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | krapai |
50 gramų | petražolės |
50 gramų | kalendra |
50 gramų | svogūnų laiškai (smulkiai pjaustyti) |
20 gramų | grietinė (30%) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
100 gramų | kumpis (plonai pjaustytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišyti tešlą lietiniams. Iškepti lietinius.
2.
Smulkiai supjaustyti prieskonines žoles.
3.
Aliejuje apkepti smulkiai pjaustytus svogūnus, berti prieskonines žoles, dėti grietinę, druskos ir pipirų.
4.
Į lietinius dėti plonai pjaustytą kumpį, tolygiai paskirstyti apkeptų svogūnų masę ir susukti blynus. Blynų suktinukus kiek apkepti keptuvėje.
Jei nenorite gaišti laiko lietinių kepimui, vietoj blynų galite naudoti armėnišką lavašą.
Jei nenorite gaišti laiko lietinių kepimui, vietoj blynų galite naudoti armėnišką lavašą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Varškės blyneliai
- Lietiniai blynai su vištiena
- Lietiniai su dešrele ir sūriu
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Saldūs blynai
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Lietiniai su silkės įdaru
- Alaus lietiniai
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Lietiniai su padažu
- Lietiniai su žuvies įdaru
- Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Lietiniai su grybais
Lietiniai su kumpiu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
90 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Petražolės,
50 gramų -
Kalendra,
50 gramų -
Svogūnų laiškai, smulkiai pjaustyti,
50 gramų -
Grietinė, 30%,
20 gramų - Dižono garstyčios
-
Kumpis, plonai pjaustytas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišyti tešlą lietiniams. Iškepti lietinius.
Smulkiai supjaustyti prieskonines žoles.
Aliejuje apkepti smulkiai pjaustytus svogūnus, berti prieskonines žoles, dėti grietinę, druskos ir pipirų.
Į lietinius dėti plonai pjaustytą kumpį, tolygiai paskirstyti apkeptų svogūnų masę ir susukti blynus. Blynų suktinukus kiek apkepti keptuvėje.
Jei nenorite gaišti laiko lietinių kepimui, vietoj blynų galite naudoti armėnišką lavašą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
daiva
2014-01-23 17:46
nu zinokit labia labia skanuuuu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...