Lietiniai su dešrele ir sūriu
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų dešrelės (pieniškos )
100 gramų sūris (fermentinis )
5 valgomieji šaukštai padažas (pomidorų)
5 valgomieji šaukštai majonezas
Blyneliams:
2 stiklinės pienas
1 stiklinė miltai
1 vienetas kiaušiniai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.
2.
Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.
3.
Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
Valgome su pikantišku padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lietiniai su dešrele ir sūriu

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Blyneliams:
Gaminimo eiga:
  1. Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
    Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.

  2. Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.

  3. Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
    Valgome su pikantišku padažu.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (5)


  • rokas 2016-02-16 11:06

    Prasau dar nuotrauku


  • rokas 2016-02-16 11:06

    Prasau dar nuotrauku


Daugiau receptų