Lietiniai blynai su aguonomis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai aguonų
šiek tiek druska
3 valgomieji šaukštai cukrus
300 gramų kvietiniai miltai
2 vienetai kiaušiniai
1.5 stiklinės pienas
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Iš miltų, kiaušinių, pieno, alyvuogių aliejaus bei šiek tiek druskos, cukraus ir aguonų užmaišykite tešlą.
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi (arba sviestu, bet labai nedaug).
Į įkaitintą keptuvę pilkite 2 šaukštus tešlos ir paskirstykite po visą keptuvės plotį. Kepkite kiekvieną blyno pusę apie 40 sekundžių. Pirmą blyną kepsite gal šiek tiek ilgiau.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Lietiniai blynai su aguonomis

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš miltų, kiaušinių, pieno, alyvuogių aliejaus bei šiek tiek druskos, cukraus ir aguonų užmaišykite tešlą.
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi (arba sviestu, bet labai nedaug).
Į įkaitintą keptuvę pilkite 2 šaukštus tešlos ir paskirstykite po visą keptuvės plotį. Kepkite kiekvieną blyno pusę apie 40 sekundžių. Pirmą blyną kepsite gal šiek tiek ilgiau.

Skanaus!

Reklama:

Komentarai (5)


  • alina ki 2019-03-05 11:41

    niekada nesu dejusi aguonu i lietinius, puikiai tiko! siek tiek daugiau pyliau pieno, nes tesla gavosi tirstoka, bet tikrai skanus blynai uzgavenems gavosi :)


  • perla 2013-07-10 14:55

    butinas alyvuogiu aliejus netinka obelu???


Daugiau receptų